Участь бакалаврів у заході «Модні маркери Парижу»

Автор: admin від 21-02-2024, 10:15

Участь бакалаврів у заході «Модні маркери Парижу»

21 лютого 2024 року студенти-бакалаври Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у комунікаційній зустрічі зі  стейкхолдерами Асоціації «Укрлегпром».

Комунікаційна зустріч стейкхолдерів Асоціації «Укрлегпром», освітянської спільноти та студентства проходила на базі Коледжу і була присвячена обміну досвідом участі Національного стенду Асоціації «Укрлегпром» в ApparelSourcingParis 2024 р. До події активно долучилися студентки Поліна Котова,  Дарина Кузьменко (група БКЛ-23) та Катерина Шкіндер (група БКЛ-22), які  здобувають вищу освіту за освітньо-професійною програмою Технології фешн-бізнесу. Особливе зацікавлення у молодих фахівчинь фешн-індустрії викликали презентаційні виступи безпосередніх учасниць паризьких виставок - директорки з економіки ПрАТ «Едельвіка» Оксани Антонюк та  власниці бренду «ТаКа Є» Тетяни Тимченко, які ознайомили присутніх з інформацією про підготовку до участі в Apparel Sourcing Paris 2024 та презентацію своєї продукції на міжнародному ринку.  Усі присутні, зокрема й студентки бакалаврату, відзначили унікальний досвід доповідачок та виокремили для себе низку корисних інсайтів, які сприятимуть професійному зростанню.


Організація заходу мала практичну цінність для розвитку фахових компетентностей здобувачів вищої освіти як у сферах організації та впровадження ефективних технологічних процесів виготовлення продукції легкої промисловості різного цільового призначення, так і у сфері   вибудовування результативної бізнес-комунікації та управління процесами фешн-бізнесу.


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар