Виїзне заняття для студентів-бакалаврів

Автор: admin від 7-03-2024, 09:51

Виїзне заняття для студентів-бакалаврів

7 березня 2024 року студенти Київського фахового коледжу прикладних наук освітньо-професійної програми Технології фешн-бізнесу освітнього ступеня «бакалавр» на чолі із завідувачкою навчально-виробничої практики Надією Фадєевою та викладачкою дисципліни «Матеріалознавство в легкій промисловості» Юлією Харченко взяли участь у виїзному занятті на базі сучасного українського підприємства з виробництва рюкзаків та сумок SURIKAT.

Компанія-виробник спеціалізується на виготовленні продукції для корпоративних клієнтів, що передбачає індивідуальний підхід до кожного з них. У виробництві використовуються якісні натуральні та високотехнологічні синтетичні тканини, які характеризуються міцністю,  зносостійкістю та простотою у догляді.

 Під час виїзного заняття на підприємстві студенти ознайомилися з різноманітним асортиментом компанії, спеціальними матеріалами для виготовлення продукції, сучасним обладнанням, оригінальним дизайном та уніфікованими способами обробки технологічних вузлів. Фахівці підприємства поділилися практичним досвідом просування продукції компанії, зокрема завдяки участі в міжнародних виставках. Таким чином, студенти набули нових компетентностей не тільки в галузі технологій виготовлення шкіргалантерейних виробів, але й у сфері маркетингових стратегій та ефективної організації збуту продукції.


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар