Черговий захід Київської академії жіночого лідерства

Автор: admin від 1-03-2024, 13:00

Черговий захід Київської академії жіночого лідерства  

1 березня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька в складі слухачок Київської академії жіночого лідерства взяла участь у зустрічі-діалозі з д.е.н., професоркою, директоркою Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи НАН України Еллою Лібановою.  

Зустріч відбулася в межах Столичного тижня рівності, який традиційно організували напередодні Міжнародного дня захисту прав жінок. Учасницями заходу стали співробітниці профільних департаментів КМДА, представниці громадських організацій, очільниці провідних державних і приватних установ. Елла Лібанова, авторитетна науковиця в галузісоціоекономіки, демографії та економіки праці, завітала на зустріч із слухачками Київської академії жіночого лідерства на запрошення заступниці голови КМДА Марини Хонди, яка зазначила, що розуміння останніх досліджень науковців надзвичайно важливі для осмислення актуальних проблем в Україні та усвідомлення суспільних, економічних і  гендерних змін, які очікують нас після Перемоги. Під час зустрічі говорили про нові принципи побудови економіки після війни, демографічні прогнози щодо населення України на найближчі роки,  гендерні відмінності на ринку праці, наслідки депопуляції та втрати людського капіталу. У своєму виступі спікерка представила новаторські дослідження лауреатки Нобелівської премії з економіки Клаудії Голдін про природу й причини гендерної нерівності на ринку праці, а також наголосила, що громадянська активність та волонтерські ініціативи стануть рушійними силами в подоланні наслідків війни в Україні.

 

Слухачки отримали змістовну й корисну інформацію, яка надихає на зміни та спонукає діяти заради відбудови та процвітання нашої країни.

 

Більше інформації за посиланнями:


https://vechirniy.kyiv.ua/news/95588/


https://www.facebook.com/marina.honda.kyiv/posts/pfbid05xetM9789WVEZrVfSbRoBHfzAeHK1La7iaqJPkGcvZRRSRbQk7WJ7noqgkUmobpvl


https://www.facebook.com/diana.lavre/posts/pfbid0bVHbVNrpqcmBdk8TDZ1jbDRuafB76z5Z5THLFfu7n7UDaCqSbMwp11MbjNEpXCjXl


 

#київськаміськадержавна адміністрація


#УправліннязпитаньґендерноїрівностіКМДА


#КиївськаАкадеміяжіночоголідерства


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

Коментарі:

Залишити коментар