Зустріч із фахівцями Центру зайнятості

Автор: admin від 13-03-2024, 16:16

Зустріч із фахівцями Центру зайнятості

13 березня 2024 року для студентів і випускників Київського фахового коледжу прикладних наук було організовано цікаву й пізнавальну зустріч із керівництвом і провідними фахівцями Київськогообласного центру зайнятості.


Інформаційно-консультативний захід став результатом нещодавньої робочої зустрічі адміністрації Коледжу, керівництва Асоціації «Укрлегпром» та очільника Центру занятості, яка була спрямована на налагодження співпраці в галузі підготовки, перепідготовки та працевлаштування різних категорій населення. На зустріч зі студентами завітали директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук та заступниця начальника Управління реалізації політики зайнятості, начальниця відділу рекрутингу Ольга Каленюк, які надали ґрунтовну інформацію про сервіси Київської обласної служби зайнятості, а також презентували напрями, перспективи та основні опції урядової грантової програми «єРобота» із можливістю менторської допомоги спеціалістів Центру зайнятості. Програма зорієнтована на надання державної підтримки під час створення або розвитку власної справи, зокрема й у галузі легкої промисловості та соціальної сфери, що робить її особливо актуальною для студентства. Ініціатива має на меті допомогти майбутнім підприємцям (студентам і випускникам Коледжу) реалізувати амбіційні проєкти та створити нові робочі місця, що є надзвичайно важливою умовою для відновлення й розвитку ринку праці України.

 

Зустріч була дуже плідною та корисною для всіх учасників.  Спілкування з ключовими посередниками між роботодавцями і шукачами роботи дозволило молоді зрозуміти переваги від співпраці з Київською обласною службою зайнятості та оцінити можливостідля розвитку підприємництва, які надає держава. Коледж висловлює щиру подяку Денису Дармостуку та  Ользі Каленюк за цікаву та інформативну зустріч!


 

 

#metaskill4tclf#TCLF#textile


#clothing#leather#footwear


#VET#HE#skills#upskilling


#reskilling#MOOCs#digitalfashion


#strategy#UKRLEGPROM#KCAS


#LUNVU#EURATEX#APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар