Робоча зустріч у Київському центрі зайнятості

Автор: admin від 6-03-2024, 09:56

Робоча зустріч у Київському центрі зайнятості



6 березня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька та президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром»  Тетяна Ізовіт взяли участь у робочій зустрічі з директором Київського обласного центру зайнятості Денисом Дармостуком.



Основною метою зустрічі було об’єднання зусиль освітян, представників виробничої сфери та ключового посередника між роботодавцями і шукачами роботи для започаткування спільних соціально важливих проєктів у галузі підготовки, перепідготовки та працевлаштування різних категорій населення. Під час перемовин учасники обговорили програми підготовки та підвищення кваліфікації для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та  внутрішньо переміщених осіб. Серед тем були також питання про сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, алгоритм отримання ваучера для здобуття освіти, новий формат співпраці з галузевими підприємствами Київської області,  грантову підтримку для випускників Коледжу, які прагнуть відкрити власну  справу в галузі легкої промисловості.    


 

У процесі переговорів було сформовано план спільних інформаційно-консультаційних заходів (тренінгів, семінарів, конференцій) для підприємців галузі легкої промисловості та студентської спільноти щодо грантових можливостей та перспектив актуальних навчальних програм.

 

Робоча зустріч заклала підґрунтя для продуктивного партнерства, яке  охопить соціально корисні ініціативи, сприятиме позитивним змінам у формуванні кадрової політики, відкриє нові можливості для випускників Коледжу, людей з інвалідністю, ВПО, людей зі складними життєвими обставинами.


 

Більше інформації за посиланням:


https://www.facebook.com/denisdarmostuk/posts/pfbid02LTgNRRnGFGY8LVAdngBf69N746HXgJ1hP8J7zm9XHY1TpAk6ti6S5p3M9BgNP6UMl


#київськийобласнийцентрзайнятості


#metaskill4tclf#TCLF#textile


#clothing#leather#footwear


#VET#HE#skills#upskilling


#reskilling#MOOCs#digitalfashion


#strategy#UKRLEGPROM#KCAS


#LUNVU#EURATEX#APPICCAPS


#COTANCE


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар