Методична рада Коледжу

Автор: admin від 22-02-2024, 10:51

Методична рада Коледжу

22лютого 2024 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Методичної ради. 

Засідання під керівництвом заступника директора з академічних питань та інформатизації Юрія Щербаня було організовано в актовій залі Коледжу. До  участі приєдналося понад 40 педагогічних і науково-педагогічних працівників. Розпочали зустріч із виступу Юрія Щербаня, який доповідав про оновлення силабусів навчальних дисциплін Освітньо-професійної програми Технології фешн-бізнесу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. На затвердження Методичної  ради доповідач надав перелік силабусів та наголосив на необхідності оприлюднити  затверджені документи на офіційних вебресурсах. Також спікер зазначив, що всі педагогічні працівники мають взяти участь у моніторингу якості реалізації ОПП Технології фешн-бізнесу та заповнити відповідні документи, які надала гарант освітньої програми, голова циклової комісії (кафедри) технологій фешн-бізнесу Юлія Харченко.

Далі на порядку денному було звітування педагогічних працівників Коледжу, які атестуються в 2024 році. Перед членами Методичної ради виступили: перекладачі-дактилологи - Юлія Порплік, Наталія Городня; майстри виробничого навчання – Світлана Онищенко, Людмила Хоптинська, Інна Лесько-Косінська, Тетяна Зборовська; соціальний педагог Ольга Милокост; викладачка іноземної мови Галина Ковтун; викладачка  спецдисциплін Олена Васюк; завідувачка навчально-виробничої майстерні Наталія Сушко; завідувачка лабораторії, викладачка спецдисциплін Олена Підгайна. Усі кандидати подали ґрунтовні презентації, які продемонстрували напрацювання у навчально-методичній, науковій, виховній та організаційній сферах. У виступах фахівці Коледжу також висвітлили основні напрями підвищення кваліфікації, самоосвітню діяльність і профорієнтаційну роботу.

 

За результатами засідання члени Методичної ради ухвалили рішення взяти до відома інформацію всіх доповідачів, затвердити та розмістити оновлені силабуси в навчальному модульному середовищі Moodle, схвалити звіти фахівців Коледжу та рекомендувати їх на присвоєння відповідних категорій і підтвердження тарифних розрядів.


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар