Виставка «Ательє мрій»

Автор: admin від 28-02-2024, 10:00

Виставка «Ательє мрій»

28 лютого 2024 року Студентський парламент і представники студентської спільноти всіх відділень Київського фахового коледжу прикладних наук разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Романом Яцковим відвідали виставку «Ательє мрій» у Національному центрі «Український Дім».

Виставка присвяченамріям, волі до життя та стійкості українських дітей під час війни. До уваги відвідувачів організатори представили креативні інсталяції, які створили діти спільно з митцями та мисткинями - Машею Ревою, Ксенією Білик, Юрієм Болсою, Антоном Логовим під кураторством засновниці ГО «Порт Культури» Каті Тейлор. Серед виставкових експонатів були також артоб’єкти, що створювалися з лютого 2022 року дітьми та молоддю з понад 50 громад України в межах креативних програм від ГО «Культурна платформа Закарпаття» та ЮНІСЕФ.

 

У межах виставки студенти взяли участь у мистецьких майстер-класах, які спрямовані на розвиток конкретних навичок для успішного майбутнього, а саме - креативності, творчого мислення, позитивної комунікації, емоційного  інтелекту, уміння працювати в команді, вирішувати конфлікти та саморефлексувати.


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар