Робоча зустріч із делегацією УТОГ

Автор: admin від 6-02-2024, 02:39

Робоча зустріч із делегацією УТОГ


6 лютого 2024 року команда фахівців Київського  фахового коледжу прикладних наук зустрілася із делегацією ГО «Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю зі слуху «Українське товариство глухих» задля обговорення оновленого формату співпраці щодо організації навчально-виробничих практик і стажувань на підприємствах УТОГ. 

Зустріч відбулася з ініціативи керівництва УТОГ з метою обговорення оновленого формату організації виробничих практик і стажувань на підприємствах УТОГ, які були призупинені у зв’язку з пандемією COVID-19 та початком повномасштабного вторгнення. До перемовин у цій сфері спонукало також і те, що з року в рік у Коледжі розширюється перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка осіб з порушеннями слуху. Цей факт стимулює керівництво Коледжу та УТОГ шукати для студентства нові формати, можливості та перспективи для відпрацювання здобутих знань і умінь на сучасних прогресивних підприємствах різних галузей економіки України. Під час зустрічі фахівці Коледжу та УТОГ обговорили алгоритми створення найбільш сприятливих умов для забезпечення безперервного та послідовного процесу опанування фахових знань, які здобувач зможе реалізувати на першому робочому місці на підприємствах легкої промисловості УТОГ. Члени робочої наради  розглянули питання про посилення ефективної співпраці між двома організаціями, розширення ринку праці для спеціалістів із порушеннями слуху, важливі аспекти працевлаштування осіб з інвалідністю зі слуху.


Учасниками  події на чолі з директоркою Ганною Щуцькою  стали такі фахівці Коледжу: заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань, керівники структурних підрозділів Анна Сокол, Оксана Сахно, Наталія Прокопенко, завідувачка навчально-виробничої практики Надія Фадєева, голова ЦК соціальної комунікації Оксана Терещенко. У складі делегації УТОГ були такі представники: перший заступник голови Тетяна Кривко, заступник голови з економічних питань Віктор Шевчук, в.о Київської організації УТОГ Тетяна Корнієнко, провідна фахівчиня УТОГ Наталія Адамюк.


Захід актуалізував важливі питання організації практик і стажувань молоді на підприємствах УТОГ, які допоможуть студентству закріпити професійні академічні знання, зробити перші кроки до працевлаштування та кар’єрного зростання. 

 

 

Більше інформації за посиланням: https://www.facebook.com/100064777476448/posts/pfbid02SE4kuXkYgyWAfxcePLPiSZCCrtCVGaRBb5ysXWRuBzdqAGr5d5pqerwU8LSK1xVTl/?app=fbl


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар