Українсько-німецький вебінар

Автор: admin від 7-02-2024, 02:30

Українсько-німецький вебінар



7 лютого 2024 року делегація Київського фахового коледжу прикладних наук у межах співпраці закладу освіти з Асоціацією «Укрлегпром» взяла участь у галузевому українсько-німецькому вебінарі «Текстиль і одяг України: торгівля, виробництво, інвестиції».  



Спільно з Асоціацією «Укрлегпром» захід організувалиGesamtmasche (Генеральна асоціація німецької трикотажної  промисловості, Штутгарт, Німеччина), Germany Trade & Invest (агентство економічного розвитку Федеративної Республіки Німеччина), Німецько-Українська промислово-торговельна палата (AHK Ukraine), Європейсько-Українська Текстильна Ініціатива (EUTI). Робоча зустріч була присвячена обговоренню важливих аспектів українсько-німецької співпраці, яка до російського вторгнення активно розвивалася та приносила стабільно високі результати.  Під час заходу учасники ознайомилися з інформацією про поточні можливості та виклики для легкої промисловості в Україні, умови співпраці в текстильному секторі,  рамкові умови для торгівлі та інвестицій, можливості фінансування для інвесторів. Основними спікерами стали Тетяна Ізовіт («Укрлегпром», Київ), Сільвія Юнгбауер (Gesamtmasche, Штутгарт), Пауло Сандрі (EURATEX, Брюссель), Ганс-Юрген Віттманн (Trade & Invest, Берлін), Тетяна Слюсарчук/Наталія Грищенко (Rebuild Ukraine, AHK Kiev). У межах заходу відбулася презентація 5 українських виробників, серед яких: OLTEKS LLC;  Production and Commercial firm  LESYA, EDELVIKA,  TK-DOMASHNIY TEKSTYL, POLYCORP LLC.

 

У складі делегації Коледжу були директорка Ганна Щуцька та завідувачка   відділення бізнесу, фахівчиня з англійської філології Анна Сокол, які долучилися до події як експерти з питань підготовки кадрів для галузі легкої промисловості, учасники європейських профільних грантів у секторі TCLF та партнери Асоціації «Укрлегпром». 

 

Українсько-німецька зустріч сприяла напрацюванню важливих рішень для налагодження або розширення торгово-виробничих партнерств, продемонструвала важливі кроки у відбудові економіки та заохотила виробників ЄС відновлювати співпрацю з українськими партнерами.

#metaskill4tclf #TCLF #textile #clothing #leather #footwear #VET #HE #skills #upskilling #reskilling #MOOCs #digitalfashion #strategy #UKRLEGPROM #KCAS #LUNVU #EURATEX #APPICCAPS #COTANCE

 

Більше інформації за посиланням:


https://ukrlegprom.org/ua/news/7-lyutogo-ua-de-galuzevyj-vebinar-tekstyl-i-odyag-ukrayiny-torgivlya-vyrobnycztvo-investycziyi/

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

Коментарі:

Залишити коментар