Kyiv Fashion 2024

Автор: admin від 1-02-2024, 14:15

Kyiv Fashion 2024


Міжнародний фестиваль моди Kyiv Fashion – майданчик для діалогу та взаємодії представників уряду, виробництва та освіти.  

 

Міжнародний фестиваль моди Kyiv Fashion багато років поспіль залишається одним із найважливіших заходів року для спільноти Київського фахового коледжу прикладних наук. Але цьогорічний захід, без перебільшень, став по-особливому знаковим і результативним. Для участі у фестивалі колектив Коледжу підготував ультрамодний стенд із студентською колекцією витончених суконь з елементами кутюрної вишивки та насичену програму майстер-класів, яка привернула увагу як досвідчених фахівців фешн-індустрії, так і звичайних відвідувачів. Спеціально для бізнесової програми  фестивалю Марія Івасенко, к.т.н., доцент, голова ММО викладачів спецдисциплін спеціальності 022 Дизайн, голова ЦК дизайну КФКПН,  засновниця бренду інтер’єрних виробів MARVA, підготувала лекцію «Підприємництво у сфері креативних індустрій декоративно-прикладного мистецтва», яка зібрала велику кількість поціновувачів цього напряму творчості та викликала багато схвальних відгуків. Але головною подією Kyiv Fashion 2024 стало відвідування стенду Коледжу, як партнера Асоціації «Укрлегпром», Першим віцепрем'єр-міністром України – Міністром економіки України Юлією Свириденко, яка завітала на локацію разом із президентом-головою правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяною Ізовіт та директоркою фестивалю Kyiv Fashion Яною Чернявською. Разом із директоркою Коледжу Ганною Щуцькою почесні гості обговорили шляхи вирішення нагальних питань галузі, напрями співпраці та  можливості для підтримки українських виробників. Продовження діалогу щодо актуальних питань розвитку легкої промисловості України відбулося під час наступного заходу бізнес-програми фестивалю - UKRLEGPROM Talks з Мінекономіки: Актуальні можливості для виробників. Спікеркою заходу стала заступниця Міністра економіки України Надія Бігун, яка окреслила основні формати підтримки українського бізнесу та актуальні грантові можливості. У межах візиту на виставку Надія Бігун за сприяння керівництва Асоціації «Укрлегпром» також відвідала експозицію КФКПН, де ознайомилася з основними напрямами роботи Коледжу та переглянула дизайнерські речі студентсько-викладацького виробництва.  


 

Фестиваль Kyiv Fashion вкотре підтвердив статус найавторитетнішого форуму у сфері модної індустрії України і став дієвою платформою для вирішення нагальних питань галузі легкої промисловості, пошуку творчих і бізнесових ідей, відкритого діалогу урядовців, виробників, освітян і бізнес-спільноти. 


Більше інформації за посиланнями:


https://www.facebook.com/yulia.svyrydenko/posts/pfbid0XC3qv58VgGzciYoebuxwCjak4ND4UGF6Abh2sktE5e2wi3mTCPusT4Nht8kKSpFcl


https://www.kyivfashion.kiev.ua/pryymaly-sohodni-na-vystavtsi-vazhlyvu-i-pochesnu-hostiu-yuliiu-svyrydenko-pershoho-vitse-prem-ier-ministra-ministra-ekonomiky-ukrainy/


https://ukrlegprom.org/ua/news/ukrlegprom-talks-dlya-vyrobnykiv-na-kyiv-fashion/


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


 


 

Коментарі:

Залишити коментар