Виставка LEATHER AND SHOES

Автор: admin від 26-01-2024, 13:06

Виставка LEATHER AND SHOES

23 - 26 січня 2024 року спільнота Київського фахового коледжу прикладних наук взяла участь у  47-й Міжнародній спеціалізованій  виставці взуття,  шкіргалантереї, хутра та комплектуючих LEATHER AND SHOES 2024 '1.  

 

Для демонстрації останніх новинок галузі та налагодження партнерської взаємодії у виставковому залі зібралися провідні вітчизняні та зарубіжні  виробники взуття, фурнітури та комплектуючих, а також представники оптово-закупівельних організацій, постачальники сировини та супутньої продукції.

 

Незмінним учасником події став Київський фаховий коледж прикладних наук, який традиційно долучився до виставки з оновленим стендом та цікавою профорієнтаційною програмою. На локації Коледжу були представлені найкращі взірці взуття та аксесуарів від студентів, випускників і майстрів виробничого навчання, а також низка виробів, які  спільнота КФКПН виготовила для потреб ЗСУ в межах своєї волонтерської діяльності. Упродовж трьох днів на стенді закладу освіти досвідчені студенти-технологи реалізовували насичену програму майстер-класів, яка включала такі активності: виготовлення шкіряних аксесуарів, виготовлення брелоків зі шкіри «ДРАКОН FROMUKRAINE», «ДРАКОН ПЕТРІОТИК». Стильний майданчик закладу освіти, як завжди, привернув увагу відвідувачів і зібрав провідних роботодавців, стейкхолдерів, фахівців-практиків, виробників та експертів галузі, які разом із керівництвом Коледжу обговорили змістове наповнення освітньо-професійних програм, цілі й завдання практичної підготовки здобувачів освіти, систему заходів для забезпечення якості освіти, напрями й можливості для розширення співпраці. Результатом плідної взаємодії з виробниками та демонстрацією довіри до закладу освіти стала ще одна важлива подія -  пропозиція від харківської компанії MATRONYAN надати благодійну допомогу Коледжу у вигляді спеціального обладнання для виробництва шкіргалантерейної продукції.

 

Спеціалізовану виставку відвідали студенти всіх курсів під керівництвом  викладачів, майстрів виробничого навчання та адміністрації Коледжу. Під час екскурсій виставковими експозиціями викладачі Коледжу провели для молоді низку практичних занять, які закріпили теоретичні знання та надали змогу застосувати набуті професійні навички.


Окрім презентації виробів студентсько-викладацького колективу та проведення фахових майстер-класів, спільнота Коледжу в межах довготривалої  співпраці з військовими та волонтерами долучилася до оформлення виставкової експозиції Третьої окремої штурмової бригади та надала картини національно-патріотичного спрямування для благодійного заходу. Активні студенти-менеджери допомагали з організацією події та надавали консультаційні послуги.

 

Приємною традицією виставки LEATHER AND SHOES є те, що обличчя студентів і випускників можна побачити не тільки біля експозиції Коледжу, але й у відділі реєстрації учасників, на пункті пропуску та в організаційному комітеті. Це вкотре підтверджує, що працевлаштування за фахом можливе вже під час навчання, а роботодавці зацікавлені в співпраці з професійними й    кваліфікованими випускниками Коледжу. 

  


Виставкові дні пройшли цікаво й пізнавально, подарувавши позитивні враження, нові знайомства та корисні знання. На завершення події адміністрація Коледжу вручила Подяку директорці виставки, викладачці спецдисциплін КФКПН Оксані Дармaстук за плідну багаторічну співпрацю та сумлінну підготовку молодих фахівців. 


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото - Людмила ЛАЗОРИК.


 

Коментарі:

Залишити коментар