Благодійна допомога

Автор: admin від 7-02-2024, 17:03

Благодійна допомога

Спільнота Київського фахового коледжу прикладних наук отримала благодійну допомогу у вигляді спеціального обладнання для виробництва шкіргалантерейної продукції від харківської компанії MATRONYAN.

Зародження співпраці та перші ділові контакти стали результатом участі компанії та закладу освіти в Міжнародній спеціалізованій  виставці взуття,  шкіргалантереї, хутра та комплектуючих LEATHER AND SHOES, яка продемонструвала напрацювання обох сторін та  стала потужним майданчиком для об’єднання освіти, бізнесу та виробництва. Завдяки щедрості благодійників Навчально-виробничий центр Коледжу поповнився станками для порізки шкіри та встановлення фурнітури, пресом для дублювання, ручним пресом для тиснення та промисловим феном. Обладнання буде використане в підготовці студентів відділень технологій і дизайну, сприятиме покращенню практичної підготовки та розширить можливості для втілення творчих задумів у галузі виготовлення взуття та аксесуарів зі шкіри. Внесок меценатів є дуже цінним і вагомим для Коледжу, адже понад 100 років основною місією закладу освіти залишається якісне практичне навчання, забезпечення різних секторів економіки України кваліфікованими кадрами,  створення рівних прав і можливостей для всіх здобувачів освіти.


Спільнота Коледжу щиро дякує керівництву компанії MATRONYAN за оновлення матеріально-технічної бази, визнання, довіру та небайдужість до освіти й виховання молодого покоління українців!    


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар