День пам’яті героїв Крут

Автор: admin від 29-12-2023, 16:50

День пам’яті героїв Крут

29 січня 2024 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулася низка заходів з нагоди Дня пам’яті Героїв Крут.

День пам’яті героїв Крут – надзвичайно важлива дата в історії України, яка стала символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Щороку спільнота Коледжу вшановує пам’ять відважних героїв і проводить пам’ятні заходи. Цьогоріч до Дня пам’яті викладачка ЦК соціальної комунікації Людмила Безсмертна організувала в групі ДГ-4-22 заняття-конференцію під назвою «Крути. Минуле заради майбутнього», викладачка ЦК гуманітарних дисциплін Юлія Бондар провела в групах ОБ-2-21 та Д-2-23 лекцію-екскурс «Бій за  майбутнє України». Фахівчиня ЦК соціальної комунікації Оксана Штарке організувала в групах С-23 та ДГ 3-23 перегляд українського історичного фільму режисера Олексія Шапарєва «Крути 1918», а в групі ДГ-2-23 провела урок пам'яті «Крути - символ українського патріотизму». Голова ЦК соціальної комунікації, перекладач-дактилолог Оксана Терещенко підготувала тематичні відеоматеріали про битву під Крутами українською жестовою мовою.

 

Просвітницькі заходи збагатили знання студентства про звитяжну оборонну операцію, сприяли формуванню почуття поваги до державних символів та гордості за здобутки співвітчизників.


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.  


 

 

 


Коментарі:

Залишити коментар