Випускний учасниць проєкту «Краса для всіх»

Автор: admin від 18-01-2024, 12:16

Випускний учасниць проєкту «Краса для всіх»

18 січня 2024 року в стінах Київського фахового коледжу прикладних наук відбулося урочисте вручення дипломів учасницям соціального проєкту L'Oréal Group і UNFPA Ukraine «Краса для всіх».  

Проєкт «Краса для всіх» за сприяння Департаменту освіти і науки КМДА реалізується на базі Коледжу з лютого 2021 року. За цей час, незважаючи на COVID-19, повномасштабне російське вторгнення, життя в умовах повітряних тривог, сотні жінок із складними життєвими  обставинами змогли опанувати основи перукарської майстерності та отримати шанс на нове життя. Така стійкість курсу та безперервна діяльність стала можливою завдяки злагодженій роботі адміністрації та провідних фахівців L'Oréal Group, Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, Київської міської державної адміністрації та Київського фахового коледжу прикладних наук. Цьогоріч у стінах Коледжу відбувся вже п’ятий випуск фахівчинь б’юті-індустрії. Дипломи про успішне опанування програми «Краса для всіх» отримали одразу дві групи випускниць, які здобули актуальну професію та можливість покращити матеріальний добробут. На урочистому врученні в Київському фаховому коледжі прикладних наук зібралися адміністрація закладу освіти, представники L'Oréal Groupe,  UNFPA Ukraine та Київської міської державної адміністрації. Традиційно захід відвідала заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда, яка привітала випускниць із новим етапом професійного життя, побажала знайти омріяну роботу, реалізувати свій творчий потенціал та здобути фінансову стабільність.


Під час заходу було анонсовано наступний сезон соціального проєкту «Краса для всіх», що свідчить про системний підхід у підтримці жінок та  соціальну відповідальність організаторів і партнерів проєкту.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар