Участь у сесії МФО «Київ – за рівні можливості»

Автор: admin від 12-01-2024, 11:41

Участь у сесії МФО «Київ – за рівні можливості»

12 січня 2024 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у стратегічній сесії робочої групи Міжфракційного депутатського об’єднання «Київ – за рівні можливості». 

Міжфракційне об'єднання депутатів Київської міської ради «Київ- за рівні можливості» об'єднує 56 депутаток і депутатів, які працюють для досягнення збалансованої участі жінок і чоловіків у процесі прийняття суспільних рішень та поширення цінностей рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у територіальній громаді м. Києва. Діяльність МФО спрямована на вирішення багатьох соціальних, психологічних, економічних та освітніх проблем громади, а також на участь у робочих групах з розробки міських цільових програм, які сприятимуть створенню сучасного європейського  міста рівних можливостей.


Засідання робочої групи від 12 січня 2024 року було присвячене освітньому вектору діяльності МФО. Зустріч експертів відбувалася в Колонній залі Київради. До складу робочої групи стратегічної сесії увійшла потужна команда освітян міста Києва, які працювали над стратегією безпечного освітнього середовища, розробляли механізми створення соціально-психологічних служб у закладах освіти, напрацьовували алгоритми підвищення  свідомості учасників щодо ментального здоров’я. Фасилітована групова робота команди освітян сприяла ґрунтовному опрацюванню соціально значущих питань громади з урахуванням європейських цінностей та відповідно до безпекової ситуації в Україні.   


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


 

Коментарі:

Залишити коментар