Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 29-12-2023, 13:24

Педагогічна рада Коледжу



29 грудня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося фінальне засідання Педагогічної ради в 2022/2023 навчальному році.


Засідання проходило в актовій залі Коледжу. Розпочали робочу зустріч із хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. Далі перед колективом виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка доповіла про  результати підсумкового засідання колегії Департаменту освіти і науки, презентувала спільноті трейлер документального кіноальманаху про освіту під час війни, який створює КНП «Освітня агенція міста Києва» спільно з Департаментом освіти і науки та освітянами, а також запропонувала можливі формати провадження освітнього процесу в другому семестрі 2023/2024 навчального року. Наступними доповідачами стали завідувачки відділень Анна Сокол, Наталія Прокопенко та Оксана Сахно, які  виступили з інформацією про переведення здобувачів освіти на вакантні місця регіонального замовлення. Продовжили засідання виступом відповідального секретаря Приймальної комісії Коледжу Вікторії Коваль, яка презентувала Звіт Приймальної комісії за результатами   вступної кампанії у 2023 році та подала на затвердження Положення про Приймальну комісію Київського фахового коледжу прикладних наук, Положення про Апеляційну комісію Київського фахового коледжу прикладних наук. 


 

На порядку денному були також питання про затвердження Перспективного плану підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників Коледжу на 2024 рік та про заходи запобігання та протидії корупції у  Київському фаховому коледжі прикладних наук. До слова було запрошено завідувачку навчально-методичного кабінету, уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції  Оксану Дзюбу, яка нагадала співробітникам Коледжу деякі розділи Порядку підвищення кваліфікації педагогічних працівників, прозвітувала про реалізовані заходи антикорупційної програми та результати опанування курсу «Основи антикорупції для всіх і для кожного» від Офісу доброчесності НАЗК. 

Наступним спікером став заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань. На розгляд членів  Педагогічної ради доповідач  виніс питання про затвердження Положення про практичну підготовку в Київському фаховому коледжі прикладних наук та Положення про екзаменаційну комісію Київського фахового коледжу прикладних наук.

На завершення засідання помічниця директора з кадрової роботи Марина Савенко подала на затвердження Педагогічної ради Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги в Київському фаховому коледжі прикладних наук, а співробітниця Фінансової служби Коледжу Анна Войтенко запропонувала затвердити загальний ліміт стипендіатів  40 відсотків від фактичної кількості студентів денної форми навчання регіонального замовлення.

У пункті «Різне» заступник директора з адміністративно-господарської роботи Павло Притченко прозвітував про  навчання з питань охорони праці  (ОП) та пожежної безпеки (ПБ), яке пройшли адміністрація закладу освіти, майстри  виробничого навчання та фахівці господарського сектору.  

Після обговорення всіх питань з порядку денного Педагогічна рада Коледжу ухвалила рішення взяти до відома інформацію всіх доповідачів, затвердити змішаний формат навчання в дві зміни, перевести на вакантні місця регіонального замовлення представлені кандидатури, затвердити відповідні нормативно-правові документи, активізувати роботу з опанування курсу «Основи антикорупції для всіх і для кожного», визнати роботу Приймальної комісії в 2023 році задовільною, затвердити ліміт стипендіатів на рівні 40%.

  

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар