Методична рада Коледжу

Автор: admin від 21-12-2023, 15:43

Методична рада Коледжу



21 грудня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Методичної ради. 



Нараду під керівництвом заступника директора з академічних питань та інформатизації Юрія Щербаня було організовано в актовій залі Коледжу. До  участі приєдналося понад 40 педагогічних і науково-педагогічних працівників. Розпочали засідання з виступу завідувачки навчально-методичного кабінету Оксани Дзюби, яка доповіла про роботу педагогічних працівників Коледжу в Єдиній атестаційній системі. У презентаційному форматі пані Оксана висвітлила можливості та переваги платформи для цифровізації атестаційного процесу, наголосила на  зручності та доцільності проєкту, який об'єднує всю ланку атестаційного процесу - заклади освіти, атестаційні комісії, ІППО та суб'єкти підвищення кваліфікації.


 

Далі перед колективом виступив Юрій Щербань з доповіддю про роботу в  системі AntiPlagiarism для перевірки робіт здобувачів освіти. Спікер презентував колективу результати пробної перевірки робіт у програмі, надав статистичну інформацію щодо показників оригінальності поданих матеріалів, звернув увагу на важливості користування сервісом, який допомагає запобігати академічному плагіату та сприяє отриманню найкращих результатів.

 

Наступним розглянули питання про атестацію педагогічних та науково-педагогічних працівників. Члени Методичної ради заслухали творчі звіти перекладачів жестової мови Наталії Яцоли, Оксани Терещенко, Лариси Бондаренко, а також викладачів спецдисциплін Галини Лучик, Тетяни Пономаренко, Олени Ночнюк. Названі фахівці охарактеризували свої напрацювання у навчально-методичній, науковій, виховній та організаційній сферах,  презентували бачення своєї подальшої роботи в Коледжі.

 

За результатами засідання члени Методичної ради ухвалили рішення взяти до відома інформацію всіх доповідачів, прискорити процес реєстрації в Єдиній атестаційній системі, схвалити звіти фахівців Коледжу та рекомендувати їх на присвоєння відповідних категорій і підтвердження тарифних розрядів.


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


Коментарі:

Залишити коментар