Засідання з питань національно-патріотичного виховання

Автор: admin від 15-12-2023, 15:31

Засідання з питань національно-патріотичного виховання

15грудня 2023 року заступник директора з комунікацій та соціального розвитку Київського фахового коледжу прикладних наук Роман Яцків і заступник голови Студентського ПарламентуДанило Поповченко взяли участь у засіданні Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації.

Подія відбувалася в приміщенні Інформаційно-виставкового центру Музею Майдану. Модерував захід голова Координаційної ради, заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький. Під час засіданнязавідувачка просвітницько-організаційного відділу Національного музею Революції Гідності Ольга Савенок ознайомила всіх  присутніх з ключовими напрямами роботи Музею, розповіла про перспективи та можливості Музею. Продовжили спілкування обговоренням перших кроків щодо імплементації ЗУ «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності». З доповіддю з цього питання виступила радниця з питань політик та залучення програми USAID «Мріємо та діємо» IREXinUkraine, експертка з молодіжної політики, заступниця Міністра молоді та спорту України в 2020–2023 роках Марина Попатенко. Учасники зустрічі розглянули також пріоритетні напрямита шляхи реалізації національно-патріотичного виховання молоді.


Наприкінці заходу усіх охочих запросили на екскурсію експозицією Національного Музею Революції Гідності, яка передбачала ознайомлення із багатоцільовим культурно-освітнім осередком пам’яті про боротьбу за права та свободи людини.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар