День Збройних сил України

Автор: admin від 6-12-2023, 11:48

День Збройних сил України

У Київському фаховому коледжі прикладних наук низкою волонтерських і культурно-просвітницьких заходів відзначили День Збройних сил України.

На знак підтримки мужніх Захисників України майстри виробничого навчання та студентсько-викладацька команда відділення дизайну організували пошиття бафів і зібрали посилку зі смаколиками для   випускника-дизайнера КФКПН Євгенія Скринника та його побратимів, які наразі боронять нашу країну на Сході.


Студентство під керівництвом кураторів з нагоди цього знакового свята  підготувало низку творчих відеоробіт для соціальних мереж Коледжу, які наповнені словами вдячності, шани та поваги до мужніх оборонців нашої землі. Найбільш цікавими стали такі: пісня Анни Трінчер «Не залишай» українською жестовою мовою у виконанні студентки відділення бізнесу Анастасії Шинкар; пісня гурту KOZAK SIROMAHA «Вистоїмо» українською жестовою мовою у виконанні студентки  відділення технологій Ольги Буназів; майстер-клас від студентів і викладачів відділення технологій «Оберіг для Захисників»; творчі привітання від збірних студентських груп та відеоматеріали українською та української жестовою мовами від груп ЛПК-20, ОБ-2-21, М-2-22.  


У межах програми заходів до Дня ЗСУ спільнота Коледжу зустрілася із командуванням військової частини А1155 та передала військовим сумки для одягу, пошиті та розписані студентами Коледжу з групи ЛПШ-22 під керівництвом майстрів виробничого навчання та  викладачки рисунку  Катерини Савіної. Під час урочистої зустрічі керівництво військової частини вручило пам'ятну медаль «За волонтерську діяльність» директорці Коледжу Ганні Щуцькій та майстрам виробничого навчання Світлані Онищенко та Людмилі Хоптинській.


   


Дякуємо ЗСУ за можливість жити і працювати! Цінуємо Ваш подвиг і низько вклоняємося!  


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар