Форум «Легка конфа»

Автор: admin від 4-12-2023, 10:08

Форум «Легка конфа»

Делегація Київського фахового коледжу прикладних наук взяла участь у наймасштабнішому бізнес-форумі легкої промисловості 2023 року «Легка конфа».

Конференція була організована з метою формування професійного ком’юніті, де провідні фахівці та експерти галузі зможуть поділитися досвідом та знаннями. Ініціатором проведення бізнес-форуму стала потужна вітчизняна компанія з постачання виробничого обладнання «СОФТОРГ» за підтримки Асоціації «УКРЛЕГПРОМ», міжнародного партнера JUKI та інших компаній. Основними завданнями Форуму, за визначенням організаторів, стали такі: втілення в життя нових ідей, які допоможуть масштабувати й розвивати легку промисловість; обмін інсайтами та інструментами для створення бізнесу європейського рівня; відкритий діалог між учасниками та спільне подолання проблем індустрії. Захід зібрав підприємців, топменеджерів, інвесторів, освітян та представників влади для спілкування, нетворкінгу та вирішення найактуальніших питань галузі. 


Київський фаховий коледж прикладних наук на заході представила делегація в такому складі: завідувачка відділення технологій Оксана Сахно, голова ЦК технологій Світлана Сиротенко, голова ЦК дизайну Марія Івасенко, завідувачка навчально-виробничої практики Надія Фадєева, завідувачка підготовчо-освітнього центру Наталія Чорногор, завідувачка лабораторії кутюрної вишивки Наталія Сушко, викладачка спецдисциплін відділення технологій Тетяна Пономаренко, збірна студентська команда Коледжу з відділення технологій та бакалаврату з технологій фешн-бізнесу. Спільнота Коледжу представила діяльність закладу освіти на презентаційному стенді під час вступної частини Форуму та взяла участь у програмі першого дня. У вітальній частині  перед учасниками виступили: Юлія Свириденко, Перший віцепрем'єр-міністр України - Міністр економіки України; Степан Куйбіда, директор Департаменту економічного розвитку Львівської ОВА; Тетяна Ізовіт  – президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром»; Анна Грабовенко – генеральний директор компанії «СОФТОРГ». Основні питання щодо стратегій створення успішного бізнесу та шляхів розвитку легкої промисловості України розкривали запрошені підприємці, засновники брендів, HR-менеджери та SEO-спеціалісти, які ознайомили учасників з інформацією про перспективи легкої промисловості в Україні,  ефективні маркетингові стратегії, кадрові проблеми та мотивацію працівників, секрети розбудови ефективного швейного підприємства, топові канали продажів у фешн-індустрії.

 Під час конференції фахівці КФКПН здобули цінний досвід спілкування з лідерами легкої промисловості України, долучилися до креативної платформи для напрацювання ефективних стратегій розвитку галузі, надихнулися на нові ідеї, проєкти та партнерства.

 

 

Більше інформації за посиланнями:


https://ukrlegprom.org/ua/news/legka-konfa-nadyhaye-ta-sponukaye-do-dij/#%D0%9B%D0%B5%D0%B3%D0%BA%D0%B0_%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B0


https://legkaconfa.com.ua/


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар