Робоча поїздка на підприємство

Автор: admin від 1-12-2023, 11:36

Робоча поїздка на підприємство

З 28 по 29 листопада 2023 року фахівці відділення технологій Київського фахового коледжу прикладних наук на чолі із заступником директора з академічних питань та інформатизації Юрієм Щербанем відвідали текстильне підприємство повного виробничого циклуТОВ «ЛАНАВІТТА» у місті Суми.

 Компанія Lanavitta спеціалізується на виробництві пледів, покривал, шарфів з натурального матеріалу (вовна, кашемір, бавовна). Основний принцип роботи підприємства -  раціональне використання ресурсів земної планети та турбота про гармонійне співіснування людини і природи. Саме тому продукція компанії є ecofriendly, підлягає переробці, частково складається із вторинної сировини, яка отримується завдяки переробці вживаних речей. На сьогодні, окрім основної спеціалізації та підтримки економічного фронту країни, компанія займається виробництвом продукції для потреб ЗСУ, що вкотре демонструє перспективність, адаптивність і  мобільність галузі легкої промисловості.   


 

Зосередження на соціальному підприємництві та забезпеченні потреб  держави стали вирішальними чинниками для організації поїздки фахівців Коледжу на підприємство. У складі делегації освітян були такі спеціалісти: завідувачка відділення технологій Оксана Сахно, завідувачка навчально-виробничої практики Надія Фадєева, завідувачка підготовчо-освітнього центру Наталія Чорногор. Під час робочого візиту фахівці Коледжу за сприяння директора компанії Євгена Овсієнка відвідали всі ключові локації  підприємства: апаратно-прядильне та ткацьке виробництво в с. Нижня Сироватка; швейний і трикотажний цехи, які налічують в’язальне, розкрійне, спеціальне та автоматизоване швейне обладнання. Екскурсанти мали можливість ознайомитися з роботою спеціально обладнаних лабораторій, які здійснюють перевірку якості продукції на кожній стадії виробництва, а також із цілим спектром італійського обладнання, яке надає бездоганну якість виробам і  дає змогу створювати будь-який дизайн.


 

У межах робочої поїздки представники Коледжу та керівництво компанії обговорили можливі напрями співпраці та важливі аспекти партнерської взаємодії, які будуть спрямовані на розвиток галузі легкої промисловості України, підвищення рівня якості надання освітніх послуг,  підготовку молоді до перспективної кар'єри в цій галузі,  реалізацію спільних проєктів з перепідготовки кадрів.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар