Робоча нарада

Автор: admin від 7-12-2023, 11:32

Робоча нарада

7 грудня 2023 року на базі Київського фахового коледжу прикладних наук відбулася робоча нарада з питань організації освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти за участі директорів і заступників директорів ЗФПО.

Робоча зустріч під керівництвом в.о. директора Департаменту  освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради Вікторії Челомбітько була присвячена актуальним аспектам професійної підготовки фахових молодших бакалаврів у коледжах. На порядку денному були такі питання: регіональне замовлення на підготовку фахівців ЗФПО,  фінансування яких здійснюється з бюджету міста Києва у 2024 році; виконання ЗФПО ст.89 Бюджетного кодексу України в частині оплати послуги з підготовки фахівців за кошти з бюджету міста Києва в 2023 році; виконання вимог ст.7 Закону України «Про освіту» та національно-патріотичне виховання студентської молоді; підготовка пакетів документів щодо передачі з державної у комунальну власність  цілісних майнових комплексів ЗФПО; моніторинг проходження акредитаційної експертизи освітніх, освітньо-професійних програм підготовки фахівців; використання в роботі Типової інструкції з документування в управлінській діяльності в електронній формі;  посилення контролю за питанням організації та ведення цивільного захисту в ЗФПО; дотримання вимог законодавства України з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності. Головними доповідачами з названих питань були такі фахівці Департаменту: Вікторія Ткаченко, начальник відділу позашкільної освіти; Олена Сокоренко, головний спеціаліст відділу закладів вищої освіти, науки, прогнозування та аналізу цільових програм; Тетяна Катренко, головний спеціаліст управління фінансів і економіки; Сергій Гостіщев,  головний спеціаліст відділу позашкільної освіти.

 

 За результатами наради керівний склад ЗФПО отримав вичерпну інформацію про результати роботи в 2023 році, інструктивні рекомендації щодо організації подальшої роботи та перспективні робочі завдання на поточний період.  


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


Коментарі:

Залишити коментар