Вишкіл для членів УТОГ

Автор: admin від 2-12-2023, 14:37

Вишкіл для членів УТОГ

2 грудня 2023 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у військовому вишколі для членів ГО «Всеукраїнська  організація осіб з інвалідністю зі слуху «Українське товариство глухих».

Захід було організовано напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який цьогоріч члени УТОГ вирішили присвятити військовим та опануванню корисних і актуальних знань у галузі військовій справі. Подія відбувалася на базі спортивно-оздоровчого комплексу УТОГ у Пущі-Водиці. За сприяння адміністрації КФКПН вишкіл проводили фахівці Благодійного фонду «Підтримай Третю штурмову», з яким Коледж пов’язує низка соціально важливих проєктів, просвітницьких і волонтерських заходів. Програма тренування охопила три основні етапи: мінна безпека, алгоритм надання першої домедичної допомоги, прийоми та правила стрільби зі стрілецької зброї. Учасники вишколу виявили неабияку зацікавленість курсом і бажання вдосконалювати практичні навички у  сфері безпеки та оборони.


Захід продемонстрував, що люди з інвалідністю охоче долучаються до суспільно важливих ініціатив, орієнтованих на ефективний розвиток України, з успіхом опановують нові галузі та показують чудові результати. Військовий вишкіл,  який водночас став і військовим тимбілдингом, сприяв згуртуванню учасників, додав упевненості в тому, що з такими професійними бійцями та вмотивованими цивільними людьми Україна точно переможе!

 

 

Більше інформації за посиланням:


 https://utog.org/diyalnist-utog/choroku-3-grudnia-razom-zi-svitovoiu-spilnotoiu-ukraina-vidznachae-den-liudej-z-invalidnistiu


 

 

Коментарі:

Залишити коментар