Міжнародний експофорум

Автор: admin від 30-11-2023, 14:06

Міжнародний експофорум

28-30листопада 2023 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.

На заході відбулася презентація нових трендів, обладнання, технологій, послуг і рішень у галузі індустрії гостинності, а також обмін досвідом  управління бізнесом у секторі HoReCa. Київський фаховий коледж прикладних наук  долучився до виставки в колаборації з військовими Третьої окремої штурмової бригади, які використовують заходи такого масштабу як комунікаційні майданчики та платформи для збору коштів на потреби ЗСУ.  Спільна експозиція Коледжу та військових містила презентаційні матеріали про заклад освіти, розробки спеціального військового одягу, який фахівці Коледжу виготовляють для потреб ЗСУ, військові трофеї та творчі національно-патріотичні роботи студентства, що вже традиційно стають лотами для благодійних аукціонів. На заході працювали студенти-волонтери  І-ІІ курсів із груп М-1-22, М-2-22, М-1-23, які демонстрували продукти, ідеї та професійні компетенції спільноти Коледжу, а також забезпечували організаційну підтримку та  допомогу в зборі коштів для потреб військових.


Міжнародний експофорум допоміг студентству поглибити знання про організацію виставкових подій у секторі HoReCa,  здобути конкретні кейси управління бізнесом у готельно-ресторанному господарстві, удосконалити свої вміння організовувати публічні благодійні події.


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар