IV Пленум УТОГ

Автор: admin від 29-11-2023, 11:56

IV Пленум УТОГ

29 листопада 2023 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у роботі IV Пленуму Центрального правління Українського товариства глухих.

Пленум пройшов напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю. Засідання було присвячене Звітам про роботу структурних підрозділів УТОГ. У заході взяли участь члени ЦП УТОГ, ЦРК УТОГ, керівники обласних організацій і підприємств Товариства, друзі та партнери організації. Відкривала захід традиційно голова УТОГ Ірина Чепчина, яка побажала всім зосередженої і плідної роботи. Під час заходу розглянули низку актуальних питань щодо всебічної інтеграції людей з інвалідністю в суспільство, програм соціального захисту та основних векторів діяльності Українського товариства глухих. До слова було запрошено директорку КФКПН Ганну Щуцьку, експертку з освітньої підготовки осіб з порушеннями слуху, очільницю  унікальних проєктів для успішного навчання і розвитку студентства з порушеннями слуху. Доповідачка подякувала членам УТОГ за багаторічну співпрацю у сфері розбудови інклюзивного освітнього середовища та ознайомила з інформацією про особливості підготовки здобувачів освіти з порушеннями слуху в умовах воєнного стану.  


Результатом роботи Пленуму стала актуалізація проблем, які  потребують першочергового вирішення, а також ухвалення низки важливих рішень щодо подальшої діяльності Українського товариства глухих.  


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар