Арт-проект «Теорія вірогідності»

Автор: admin від 28-10-2014, 07:59

Віра та Гідність

 

В рамках VII Всеукраїнської платформи «Новітні спрямування» відкрився великий колективний арт-проект «Теорія вірогідності».

 

Подія відбулася в Інституті проблем сучасного мистецтва в рамках VII Всеукраїнської платформи "Новітні спрямування" за підтримки Міністерства культури України та Дирекції художніх виставок України. Більше 30 сучасних художників з Одеси, Харкова, Києва, Львова представили свої варіанти інтерпретації найсвіжішіх подій сьогодення, спробували дослідити ті глибинні суспільні зміни, що відбуваються з нами в теперішньому, та будуть визначати наше майбутнє. Події, які стаються тут і зараз створюють інформаційний простір щохвилини, гостро торкаючись кожного з нас.  Поняття «Вірогідність» може трактуватися як Віра та Гідність, які за останній рік в Україні перестали сприйматись абстраговано та стали фактором самовизначення в умовах драматичних потрясінь.

В експозиції були представлені: живопис, графіка, скульптура, фотографія, відео, об’єкти, інсталяції.  23 жовтня  студенти групи Б-83 Коледжу разом із завідувачем відділення А. Сокол  відвідали захід, де ознайомилися з експозиціями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар