Офіс юного мера

Автор: admin від 22-10-2023, 15:48

Офіс юного мера



Студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук стали учасниками проєкту «Офіс юного мера Києва» – ініціативи Київського Палацу дітей та юнацтва, що пропонує новий підхід до виборчих інституцій, передбачає перехід від обіцянок до яскравих ідей, за якими стоять дієві команди позитивних змін.



Пілотний проєкт реалізується за підтримки Департаменту освіти і науки КМДА. Основною метою ініціативи є формування лідерських якостей юних киян, підтримка стійких демократичних традицій, відпрацювання навичок розробляти соціально значущі ініціативи, які змінюватимуть філософію мегаполісу.  Учасниками програми стали 12 команд з освітніх закладів різного типу, серед яких – збірна команда студентів Київського фахового коледжу прикладних наук із груп М-1-23, М-2-23, М-1-22 та М-2-22. Молоді активісти під час робочих зустрічей команд-учасників слухають просвітницькі лекції, долучаються до тренінгів та ділових ігор, а також у супроводі креативної проєктної групи розробляють ідеї та передвиборчі ініціативи, презентують ціннісні командні пропозиції, формують конкретні практичні кейси, спрямовані на розвиток українських міст і громад.

 За задумом організаторів, пілотний молодіжний проєкт принесе  корисні ідеї для розбудови місцевих громад, змінить підхід молоді до свого вільного часу, розвине креативність і лідерський потенціал юних киян.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар