Захід у Спеціальній школі №9

Автор: admin від 22-11-2023, 10:48

Захід уСпеціальній школі №9

22 листопада 2023 року спільнота Київського фахового коледжу прикладних наук із насиченою профорієнтаційною програмою та  цікавими майстер-класами відвідала Спеціальну школу №9 для дітей з ослабленим слухом.

У зустрічі з учнями школи взяли участь студенти спеціальності «Соціальна робота та консультування, перекладач жестової мови», директорка Коледжу Ганна Щуцька, заступник директора з комунікацій та соціального розвитку Роман Яцків, завідувачка відділення технологій Оксана Сахно та перекладач-дактилолог Лариса Бондаренко. Під час візиту студенти Коледжу провели для учнів 1-11 класів низку майстер-класів із виготовлення брелоків і  браслетів зі  шкіри та бісеру, подарували аксесуари, створені студентами Коледжу під час практичного навчання, а також пригостили учнівство смаколиками. Зустріч відбулася напередодні Дня святого Миколая, Різдвяних свят та в межах програми заходів до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

 

Захід став підтвердженням багаторічної плідної співпраці закладів освіти, допоміг студентській молоді зануритися в атмосферу майбутньої фахової діяльності, а вихованцям школи  - зробити перші кроки на шляху до професійного самовизначення.


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 


 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар