Вітаємо з перемогою!

Автор: admin від 8-11-2023, 10:35

Вітаємо з перемогою!

Студентки Київського фахового коледжу прикладних наук стали  чемпіонками Відкритих спортивних змагань зі стрітболу 3×3 серед юнаків та дівчат закладів фахової передвищої освіти Печерського району міста Києва.

Змагання організував відділ молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди прийдешнього Міжнародного дня студента. Подія проходила на спортивній базі Київського фахового коледжу електронних приладів. Відкривали захід начальниця відділу молоді та спорту Печерської райдержадміністрації Вікторія Тромса та директор  Київського фахового коледжу електронних приладів Анатолій Похресник.


За результатами турніру серед команд дівчат перемогу здобула збірна команда Київського фахового коледжу прикладних наук, яка продемонструвала високий рівень підготовки та неабияку наполегливість. Чемпіонки отримали заслужені кубки та медалі – символи спортивної вправності та визнання досягнень. У складі команди КФКПН такі студентки: Звягінцева Анжеліка - гр.ЛПШ-23, Хитриченко Злата - гр.ЛПШ-23, Гаврилів Віка- гр.С-23, Чернявська Наталія (капітан команди)- гр.ЛПК-21.


Вітаємо талановитих спортсменок та їхніх наставників з такими чудовими результатами! Бажаємо здоров’я, наснаги та бадьорості для підкорення нових спортивних вершин!

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар