Міжнародна наукова конференція

Автор: admin від 10-11-2023, 14:09

Міжнародна наукова конференція

10 листопада 2023 року, у Міжнародний день бухгалтера, студентка Київського фахового коледжу прикладних наук Олександра Алєксєєва під керівництвом голови ЦК бізнесу та управління Олени Юрченко взяла участь  у IX Міжнародній студентській науковій конференції «Облік, аналіз і контроль в системі управління суб’єктами економіки».

Захід організувала кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка». Основними напрямами роботи конференції були такі: актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їхнього розв’язання; проблеми та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні; проблеми розвитку економічного аналізу та його застосування у прийнятті управлінських рішень на практиці; шляхи реформування внутрішнього та зовнішнього контролю у контексті подолання економічних проблем підприємств; проблеми та перспективи використання інформаційних систем і технологій в обліку, аналізі та аудиті.


До організаційного комітету науковці з України та зарубіжжя подали 84 доповіді, які були презентовані під час конференції в різних секціях і в подальшому будуть розміщені в електронному збірнику тез. Серед учасників наукового форуму –  дев’ять  закладів фахової передвищої освіти, що засвідчує  високий рівень підготовки студентства та серйозний науковий потенціал цієї  ланки української освіти.


Київський фаховий коледж прикладних наук на конференції представила студентка відділення бізнесу з групи ОБ-2-21 Олександра Алєксєєва. Під керівництвом Олени Юрченко молода науковиця презентувала доповідь «Штучний інтелект у бухгалтерському обліку». За дослідження актуальної тематики, глибинний аналіз теоретичної та практичної царин доповідачка була нагороджена Грамотою «За актуальність доповіді».


Вітаємо студентку та наставницю з такими чудовими результатами!  Бажаємо наснаги й бадьорості для продовження науково-дослідної роботи!

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Коментарі:

Залишити коментар