Благодійна діяльність

Автор: admin від 8-11-2023, 14:05

Благодійна діяльність

Викладацько-студентська спільнота Київського фахового коледжу  прикладних наук передала 62 520 гривень на потреби воїнів Третьої окремої штурмової бригади.

Терміновий збір на прилади нічного бачення PVS-14 та закупівлю матеріалів для виготовлення захисного спорядження став невідкладною справою, адже у зв’язку з активізацією ворога вздовж усієї лінії фронту на Сході України потреба в амуніції та техніці зростає щосекунди. Спільними зусиллями колективу вдалося зібрати чималу суму, яка допоможе зберегти життя оборонців України та додасть їм віри в те, що в цій боротьбі вони мають надійну опору.


Збір коштів став однією з форм підтримки бійців Третьої окремої штурмової бригади, адже попереду вже є кілька реалізованих волонтерських ініціатив, зокрема пошиття захисних плащ-палаток, залучення студентів-волонтерів до організації благодійного заходу на виставці Design Living Tendency, допомога у підготовці лотів для аукціону та безпосередня участь адміністрації та співробітників Коледжу в доброчинній події. На досягнутому спільнота Коледжу не планує зупинятися, адже боротьба за свою історію, землю, свободу й майбутнє триватиме до остаточної перемоги.


Дякуємо нашим мужнім захисникам за відвагу, а всім небайдужим благодійникам – за підтримку й донати! Разом до Перемоги!   


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

Коментарі:

Залишити коментар