Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 13-11-2023, 14:02

Адміністративна рада Коледжу

13 листопада 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання  Адміністративної ради.   

Під час робочої зустрічі обговорили перелік питань Методичної ради, програму заходів з нагоди Міжнародного дня студента, результати виїзних занять на підприємствах SURIKAT і ФОП «Колодій Сергій Анатолійович», основні положення законопроєкту про реформування вищої освіти в Україні, цикл відвідувань студентсько-викладацьким колективом документальної виставки «Бабин Яр: Дзеркала смерті», підготовку спільноти Коледжу до благодійного аукціону, спрямованого на збір коштів для потреб військових.


На порядку денному були також питання щодо організації поїздки студентів Коледжу в табір у Карпатах за результатами участі в  пілотному  проєкті «Юфіс юного мера», початку профорієнтаційних заходів,  перебігу курсів підвищення кваліфікації перекладачів-дактилологів, участі фахівців Коледжу в традиційний конференції  «Інклюзивне освітнє середовище: проблеми, перспективи, кращі практики».


На робочому засіданні визначили пріоритетні напрями роботи на найближчі тижні, призначили відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

Коментарі:

Залишити коментар