Відвідування Національного музею історії України

Автор: admin від 10-11-2023, 10:25

Відвідування Національного музею історії України

10 листопада 2023 року студенти-дизайнери Київського фахового коледжу прикладних наук разом із кураторками академічних груп відвідали Національний музей історії України.


Учасниками події стали студенти ІІ курсу з груп ДГ-1-22, ДГ-2-22 та ДГ-3-22. Під керівництвом Ауріки Колеснікової, Наталії Афанасьєвої та Катерини Савіної студентський колектив ознайомився з основною експозицією музею та завітав на виставку «Азовсталь: нові сенси», присвячену героїчному українському опору на металургійному заводі «Азовсталь».  В об’єктиві виставки – історії 12 захисників, які уособлюють нові сенси, демонструють стійкість і незламність українських людей і держави. Після відвідування музею студентсько-викладацький колектив здійснив  прогулянку містом та переглянув експозицію знищеної російської військової техніки на Михайлівській площі.


Екскурсія сприяла більш глибокому осягненню однієї з найвідоміших і найтрагічніших сторінок нового етапу російсько-української війни та дала можливість віддати шану полеглим захисникам і захисницям,  завдяки яким ми продовжуємо жити.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар