Військовий вишкіл

Автор: admin від 28-10-2023, 16:20

Військовий вишкіл

28 жовтня 2023 року збірна команда студентів,  викладачів та адміністрації Київського фахового коледжу прикладних наук пройшла військовий вишкіл на тренувальній базі.

На виконання положень Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України до 2025 року, з метою популяризації здорового способу життя та виховання відповідальних громадян, які спроможні захистити себе та своїх близьких і подолати  виклики сучасності,   колектив Коледжу взяв участь у військовому вишколі, який організували й провели досвідчені тренери. Програмою тренування було передбачено три основні етапи: інженерно-саперна підготовка; алгоритм надання першої домедичної допомоги; вогнева підготовка. Під час заходу спільнота Коледжу ознайомилася з класифікацією вибухонебезпечних предметів, відпрацювала навички накладання турнікетів, опанувала базовий комплекс індивідуальних бойових навичок (бойова стійка, хват, прицілювання, винос зброї та прицілювання, зміна положень для стрільби).


Професійна робота наставників та актуальність здобутих навичок  мотивували учасників вишколу до подальшого розвитку необхідних компетентностей у сфері безпеки і оборони, згуртували студентсько-викладацький колектив та сприяли вихованню мужніх, сильних і вільних українців.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар