Засідання правління Асоціації «Укрлегпром»

Автор: admin від 18-10-2023, 12:33

Засідання правління Асоціації «Укрлегпром»


18 жовтня 2023 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у засіданні правління Української  асоціації підприємств легкої промисловості «Укрлегпром».


Засідання було організовано в змішаному форматі на базі ТОВ «ОЛТЕКС». Члени Правління, керівники підприємств, виконавча дирекція зібралися задля обговорення актуальних питань діяльності Асоціації та розвитку легкої промисловості України. Основну увагу учасників було зосереджено на визначенні ключових напрямів роботи Асоціації на поточний період, розгляді важливих аспектів міжнародної співпраці,візиті делегації «Укрлегпром» до Дюссельдорфа на «А+А», презентації міжнародного галузевого освітнього проєкту #METASKILLS4TCLF, в якому Асоціація бере участь спільно з Київським фаховим коледжем прикладних наук. Перед учасниками наради виступила президент-голова правління Асоціації Тетяна Ізовіт, яка надала вичерпну інформацію про основні вектори діяльності Асоціації в другому півріччі 2023 року, першочергові завдання та перспективні програми для розвитку сектору на внутрішньому та міжнародному ринках.


На порядку денному були також організаційні питання діяльності Правління Асоціації «Укрлегпром», зокрема надання статусу національного виробника та прийняття нових учасників до складу організації.


За результатами засідання було ухвалено низку рішень про вступ до Асоціації «Укрлегпром» нових учасників і підготовку звернень до ЦОВВ, а також окреслено нагальні галузеві проблемні питання, вирішення яких потребує сприяння Укрлегпрому.

 

 


Матеріал підготувала Юлія Бондар.


 


 


 


 


 


 

Коментарі:

Залишити коментар