Ефективна співпраця в дії

Автор: admin від 29-09-2023, 12:30

Ефективна співпраця в дії

Зусиллями Наглядової ради та адміністрації Київського фахового коледжу прикладних наук на території закладу освіти здійснили демонтаж незаконної забудови – МАФу, який без відповідних дозвільних документів займався роздрібною торгівлею.

Це рішення стало першою спільною ініціативою Коледжу та Наглядової ради, яка була створена на виконання Розпорядження Київської міської військової адміністрації від 06.04.2023 року. Оперативне розв’язання  проблеми продемонструвало в дії основну місію Наглядової ради Коледжу, яка полягає у сприянні вирішенню перспективних завдань розвитку закладу освіти та налагодженню ефективної взаємодії з державними органами, органами місцевого самоврядування та громадськістю в інтересах Коледжу. На місці незаконної забудови продовжили комплекс робіт із озеленення та благоустрою скверу на честь студентів-дефлімпійців, який заклали за підтримки міського голови Віталія Кличка та депутатів Київської міської ради.


Попереду Коледж і Наглядова рада мають багато спільних проєктів і планів, спрямованих на  співпрацю, підтримку і рух вперед!


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

Коментарі:

Залишити коментар