Екскурсія на виставку

Автор: admin від 26-10-2023, 12:06

Екскурсія на виставку

26 жовтня 2023 року викладачі та студенти Київського фахового коледжу прикладних наук відвідали виставку «Бабин Яр: Дзеркала смерті» у просторі виставкового центру «Жива память».

Виставка стала спільним проєктом Музею історії міста Києва та  Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр». Мультимедійний проєкт презентує документальні свідчення про трагедії на території України протягом ХХ ст. та за час повномасштабної агресії росії.

Учасниками екскурсії стали студенти груп ЛПК-22 та БКЛ-22 під керівництвом викладачки ЦК соціальної комунікації Марини Рапаєвої. Під час виставки молодь занурилася в історії жертв Голодомору і Маріуполя, пригадала долі депортованих кримських татар і розстріляних ромів, поглибила знання про в’язнів ГУЛагу та Сирця, переглянула інформацію про останній шлях  військовополонених, вбитих у Катині, Дарниці та Оленівці. Відвідування виставки залишило тяжкий слід на душі, але спонукало молоде покоління замислитися про  причини й наслідки страшних трагедій минулого й сучасності.

 

 

Матеріал підготувала  Юлія БОНДАР.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар