Зустріч із військовими

Автор: admin від 20-10-2023, 12:42

Зустріч із військовими

20 жовтня 2023 року з нагоди 101-ї річниці від дня заснування Київського  фахового  коледжу прикладних наук у закладі освіти відбувся просвітницький національно-патріотичний захід за участю воїнів Третьої окремої штурмової бригади.

Захід організували в 101-у річницю Коледжу на знак того, що на сьогодні ключовими напрямами діяльності закладу освіти є створення безпечного освітнього середовища, національно-патріотичне виховання молоді та підтримка ЗСУ. Розпочали зустріч із Гімну України та хвилини мовчання для вшанування пам’яті загиблих. Далі директорка Коледжу Ганна Щуцька розповіла про славетні сторінки історії Коледжу та важливі соціальні, громадські, волонтерські ініціативи закладу освіти, які спільнота реалізує задля мирного й щасливого майбуття України. Основна частина заходу була присвячена питанням мінної безпеки. З метою підвищення рівня обізнаності про смертоносну техніку та зброю, а також задля розвитку громадської активності студентства воїни Третьої штурмової  розповіли про види мін та їх небезпеку, алгоритм поведінки під час їх виявлення,  основні правила безпеки, які допоможуть врятувати життя. Усі виступи були підкріплені  демонстраційними зразками та візуальними матеріалами.  Продовжили захід  доповіддю бойового медика, який розповів про ключові аспекти домедичної допомоги та разом із своїми побратимами в режимі реального часу продемонстрував техніку накладання турнікету. Студентство мало змогу роздивитися зблизька базові моделі медичних засобів для механічної зупинки кровотечі та відпрацювати навички накладання цих інструментів. На завершення зустрічі представники Коледжу вручили  почесним гостям  захисні плащі-палатки, які були виготовлені майстрами виробничого навчання в межах волонтерської діяльності закладу освіти. 

 

Захід був насичений життєво необхідною інформацією та неймовірною енергетикою військових, які надихнули слухачів на важливі дії та спонукали посилити  підтримку військових, які виборюють життя для кожного з нас.

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


Коментарі:

Залишити коментар