Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО-2023»

Автор: admin від 19-10-2023, 11:51

Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО-2023»

 З 17 по 19 жовтня 2023 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у VII Міжнародній спеціалізованій виставці «НАФТОГАЗЕКСПО – 2023».

Участь Коледжу у виставці відбулася завдяки відновленню співпраці з компанією ТОВ «МАЙСТЕР 7» – офіційним дилером фірми Uvex Safety Group та брендів UVEX, HECKEL, HEXARMOR, які займаються виготовленням високоякісних засобів індивідуального захисту для всіх виробничих професій (металургів, лікарів, хіміків, робітників агросектору, рятувальників, пожежних і  військових).  Компанія стала одним із найактивніших учасників виставки «НАФТОГАЗЕКСПО – 2023» і залучила до заходу Київський фаховий коледж прикладних наук. У межах співпраці Коледжу та підприємства на виставці  працювали студенти відділення бізнесу, які виконували функції промоутерів, консультантів і моделей для демонстрації стильного робочого одягу.  Напередодні події засновник компанії Микола Гордієнко провів організаційну зустріч із адміністрацією Коледжу та студентами, яких обрали для роботи на стенді компанії.  У процесі робочої наради він здійснив ґрунтовний інструктаж, презентував продукцію компанії та  розповів про місію та  основні завдання під час роботи на виставці.   

Упродовж кількох днів спільнота Коледжу на чолі з директоркою Ганною Щуцькою відвідувала цю яскраву й масштабну подію, яка дала змогу ознайомити студентів із останніми трендами  в організації бізнесових заходів найвищого рівня, ефективними маркетинговими інструментами для розвитку бізнесу, основними представниками нафтогазової промисловості та сфери виробництва й продажу засобів індивідуального захисту. Виставкова програма була дуже насичена різноманітними презентаційними заходами й експертними панелями. У  перший день  спільнота Коледжу відвідала виступ представників компанії UVEX з презентацією на тему InnovationandsustainablePPEforthefutureofUkraine / «Інноваційні та стійкі ЗІЗ для майбутнього України» та  проведенням CRASH-TEST продукції UVEX.  У межах програми другого дня фахівці Коледжу з відділень дизайну і технологій разом із перекладачами-дактилологами та соціальним педагогом Коледжу долучилася до панельної дискусії «Безбар’єрність + Безпека. Створюємо робочий простір для осіб з інвалідністю, ветеранів та ветеранок. Адаптивний спецодяг». Конференцію організували Європейське співтовариство з охорони праці (ESOSH), журнал «Охорона праці», ТОВ «Інсайт плюс» та Благодійний фонд «Mindy Foundation». Основною метою заходу було привернення уваги громадськості та державних інститутів до проблеми облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю. Під час дискусії учасники обговорили готовність підприємств України працевлаштовувати та повертати на робочі місця працівників, які втратили здоров’я на війні  та отримали статус людини з інвалідністю.

 

 Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО – 2023» та співпраця з компанією ТОВ «МАЙСТЕР 7» дозволили ознайомити студентство з новою сферою діяльності,  презентувати Коледж на масштабному заході, долучитися до актуальних подій, спрямованих на створення безпечних умов праці, забезпечення українців якісними ЗІЗ та розбудову інклюзивного суспільства в Україні!


 

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Фото – Людмила ЛАЗОРИК.


 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар