ММО завідувачів практик

Автор: admin від 10-10-2023, 16:56

ММО завідувачів практик

10 жовтня 2023 року завідувачка навчально-виробничої практики Київського фахового коледжу прикладних наук Надія Фадєева взяла участь у засіданні міського методичного об'єднання завідувачів навчально-виробничих практик ЗФПО м. Києва.

Робоча зустріч відбувалася на базі Київського міського медичного   фахового коледжу. Відкривала захід голова ММО Тамара Бондарчук. З вітальним словом до учасників засідання звернулася заступник директора з навчальної практики Наталія Коваленко, яка ознайомила присутніх із матеріально-технічною базою Коледжу та провела екскурсію кабінетами та лабораторіями.  Під час засідання члени ММО обговорили основні напрями роботи завідувачів навчально-виробничих практик, тематику засідань і плани роботи ММО на 2023/2024 рік. У процесі заходу члени ММО долучилися до заняття-тренінгу з надання домедичної допомоги, який організувала й провела завідувачка циклу хірургічних дисциплін Н. Гавриленко.


За результатами зустрічі члени ММО ухвалили низку рішень щодо подальшої роботи та  визначили пріоритетні напрями розвитку співпраці.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

Коментарі:

Залишити коментар