EXPO SHOES 2023'2

Автор: admin від 6-10-2023, 07:42

EXPO SHOES 2023'2

3 – 6 жовтня 2023 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 33 Міжнародній спеціалізованій виставці взуття та аксесуарів EXPO SHOES 2023'2, яка проходила в Міжнародному виставковому центрі.

Подія зібралапровідних гравців взуттєвого ринку України, Румунії, Німеччини, Туреччини, Великобританії та Італії, які презентували найактуальніші колекції взуття, аксесуарів та інших супутніх товарів. Серед ключових учасниківвиставки був Київський фаховий коледж прикладних наук, якийщосезону демонструє свої здобутки в галузі виробництва взуття та аксесуарів, здійснює промоушн-акції, залучає студентство до практичного відпрацювання своїх умінь в умовах масштабного міжнародного бізнес-заходу. Цього сезону на стенді закладу освіти було представлено моделі з колекцій «VAGA MILENA» та «AVANTIN» бренду HONCHARENKO, низку виробів майстрів виробничого навчання Коледжу Євгенії та Олександра Яременків, найкращі роботивипускників Коледжу тавироби військової тематики, які фахівці КФКПН виготовили для потреб ЗСУ в межах волонтерської діяльності закладу освіти. Упродовж виставки на стенді Коледжу працювала локація майстер-класів з виготовлення шкіряних аксесуарів Leather work, які проводили студенти відділення технологій з групи ЛПШ-21 Єрмοлаєва Μаргарита, Зданевич Дарина, Колοсοвська Μарія та Попοвченкο Данилο. Усі охочі разом із вправними студентами-наставниками могли випробувати свої сили в ролі технологів і долучитися до виготовлення картхолдерів, шкіряних браслетів та закладок для підручників.В організаційному комітеті та на реєстрації працювали випускники Коледжу з відділення бізнесу, що свідчить про високий рівень професійної підготовки молодих фахівців і сталий інтерес роботодавців до кваліфікованих перспективних спеціалістів.


За традицією масштабну галузеву подію відвідала вся спільнота Коледжу на чолі з директоркою Ганною Щуцькою та під керівництвом завідувачок відділень Анни Сокол, Оксани Сахно, Наталії Прокопенко. Показ-ярмарок став чудовою нагодою зустрітися з випускниками, партнерами та друзями Коледжу, а також залучити молодь до світу виробництва, професійних навичок, фешн-індустрії та сегментів В2В, В2С.  Виставковий простір став не тільки місцем ознайомлення з модними трендами, але й майданчиком для цікавих виїзних занять. Директорка виставки, викладачка КФКПН Оксана Дармастук організувала унікальні екскурсії основними павільйонами та бекстейджем виставки для студентів усіх відділень,надала цінні  інсайти зі світу взуттєвого бізнесу. Для студентів груп М-1-22 та М-2-22 пані Оксана провела практичне заняття з виставкового бізнесу, під час якого молодь вивчала асортимент експозицій і рекламні стратегії, а також досліджувала маркетингові інструменти. У межах вивчення дисципліни «Художнє проєктування» викладачка відділення дизайну Тетяна Безсмертна провела відкрите заняття для студентів групи ДВ-20. У процесі заняття майбутні дизайнери проаналізували сучасний асортимент взуттєвого виробництва та дослідили техніки художнього декорування на  прикладі експонатів виставки.


Виставкова подія EXPO SHOES 2023'2 пройшла на високому організаційному рівні, надала імпульс для  подальшого професійного розвитку студентів і співробітників Коледжу.


 

 

Матеріал підготувала Юлія Бондар.


 

 

Коментарі:

Залишити коментар