Нарада керівників закладів фахової передвищої освіти

Автор: admin від 12-10-2023, 07:38

Нарада керівників закладів фахової передвищої освіти



12 жовтня 2023 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у нараді керівників закладів фахової передвищої освіти за участю Генерального директора Директорату фахової передвищої та вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олега Шарова.


Захід відбувався на базі Київського фахового коледжу зв’язку. Нарада була присвячена основним тенденціям розвитку фахової передвищої освіти України. Під час робочої зустрічі обговорили  результати імплементації Закону України «Про фахову передвищу освіту», підсумки розроблення стандартів ВО та ФПО, пріоритетні напрями роботи освітньої сфери в період воєнного стану, основні тенденції в освіті дорослих, місце фахових коледжів у підготовці фахівців для сучасної економіки, системні зміни в освіті та ключові завдання МОН України.

За результатами наради керівники закладів отримали вичерпні роз‘яснення щодо стратегій розвитку ВО та ФПО, подальшої діяльності закладів ФПО, основних завдань і нових підходів до освіти й науки відповідно до потреб і запитів народу України.  


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар