Зустріч студентів із представниками КМР

Автор: admin від 12-10-2023, 07:17

Зустріч студентів із представниками КМР


12 жовтня 2023 року голова Студентської ради відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук Вікторія Левицька та завідувачка відділення Анна Сокол взяли участь у зустрічі представників учнівського та студентського самоврядування міста Києва із секретарем Київської міської ради Володимиром Бондаренком.


Подія відбулася в межах проведення щорічного Київського дитячо-юнацького форуму демократії – масштабного заходу для  найактивніших дітей і підлітків, яким ще не виповнилося 18 років. На зустріч до молоді  в сесійну залу Київської міської ради завітала також директорка Департаменту освіти і науки Олена Фіданян. Під час заходу лідерів учнівського та студентського самоврядування ознайомили з роботою Київської міської ради, дали змогу  поспілкуватися  з політичними та громадськими експертами, поставити запитання, які наразі турбують молодь столиці.

Зустріч пройшла дуже продуктивно, допомогла відпрацювати вміння презентувати свої проєкти політичного, культурного та соціального спрямування, аргументувати власну позицію та  виступати на дискусійних майданчиках.


 Матеріал піготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар