Проєкт «Краса для всіх»

Автор: admin від 7-09-2023, 07:10

Проєкт «Красадлявсіх»

У Київському  фаховому коледжі  прикладнихнаук стартував новий сезон соціальногопроєкту «Краса для всіх» від компанії L'Oréal Groupe та Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine.

Цього разу організатори запустили 7-й курс із основ перукарської майстерності, а також 1-й курс освітньої програми з візажу, яку  викладають висококваліфіковані візажисти України cпільно з MakeUp Me Academy та представниками бренду NYX Professional Makeup. Місія проєкту незмінна -  допомога жінкам, які перебувають у складних життєвих обставинах, постраждали від домашнього насильства, або є внутрішньо переміщеними особами. Навчальні курси розроблені таким чином, щоб у стислі терміни жінки змогли опанувати нову професію в б’юті-індустрії, знайти цікаву й прибуткову роботу або започаткувати власну справу. Обидва курси передбачають заняття з психологом, фахівцем від UNFPA Україна, який допомагає покращити психологічний стан учасниць і налаштувати на новий життєвий етап.

На урочистому відкритті нового сезону в  Київському фаховому коледжі прикладних наук зібралися адміністрація Коледжу, представники компанії L'Oréal Groupe,  UNFPA Ukraine та Київської міської державної адміністрації. Організатори й натхненники проєкту привітали учасниць із початком нового життєвого етапу та побажали впевнено й сміливо крокувати до своїх мрій.

 

 Більше інформації за посиланням:

https://24tv.ua/krasa-dlya-vsih-loral-ukrayina-zapustila-7-sezon-zagalnoosvitnoyi_n2396038

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР. 

Фото – Людмила ЛАЗОРИК. 


 

Коментарі:

Залишити коментар