Студентські та Єдині квитки

Автор: admin від 2-10-2023, 07:03

Студентські та Єдині квитки

Студенти Київського фахового коледжу прикладних наук, які вступили до Коледжу в 2023 році на основі базової та повної загальної середньої освіти, отримали Студентські та Єдині квитки.

 

Студентські квитки державного зразка видавала Кадрова служба Коледжу відповідно до  затвердженого графіка. Молодь із захватом отримувала довгоочікувані студентські документи, які не тільки засвідчують зміну статусу особи, але й надають безліч корисних можливостей, зокрема пільгові умови користування транспортом та відвідування розважальних закладів.

 

Окрім  Студентських квитків, здобувачам освіти КФКПН вручили також Єдині квитки, які за сприяння Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) отримала голова первинної профспілкової організації студентів Київського фахового коледжу прикладних наук Надія Фадєева.

 

Єдиними квитками затвердженого зразка, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 19.06.1996 року № 216 «Про затвердження Інструкції про виготовлення і правила користування Єдиним квитком для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків»,  забезпечуються здобувачі освіти із числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, що навчаються в закладах фахової передвищої та вищої освіти, які знаходяться у сфері управління Департаменту.


Рішенням Київської міської ради від 14.07.2022 року № 4882/4923 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 16.12.2021 № 4007/4048 «Про деякі питання проїзду окремих категорій осіб у місті Києві» дітям-сиротам і дітям, позбавлених батьківського піклування, надається право безоплатного проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування міста Києва, який працює у звичайному режимі руху. Також Єдиний квиток дає право його власнику на безплатне відвідування кінотеатрів, виставок, музеїв, спортивних закладів.


Вітаємо студентство з такою важливою подією, бажаємо успішного навчання та яскравого студентського життя!


 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар