Методична рада

Автор: admin від 22-10-2014, 07:12

Методична рада

 

16 жовтня 2014 р. під головуванням директора Коледжу Г. Щуцької відбулося засідання методичної ради Коледжу.

 


 

Провела засідання заступник директора з навчально-методичної роботи Г. Михайловська. Під час заходу на початку розглядалося питання впровадження дистанційної форми навчання, яке зараз є актуальним, враховуючи ситуацію в державі та зиму, що наближається. Г. Михайлівська в своїй доповіді розповіла про впровадження дистанційної форми навчання згідно графіка навчального процесу спеціальностей. Всім викладачам Коледжу необхідно підготувати навчально-методичне забезпечення дисциплін для дистанційної форми навчання на період з 19 січня до 15 лютого 2015 року та здати в електронному вигляді в методкабінет для розміщення на сайті. Відповідальні – голови циклових комісій. Термін виконання – до 1 грудня 2014 року.

 

 

Друге питання, що розглядалося на порядку денному – огляд методичного забезпечення та паспортизація навчальних кабінетів і лабораторій. З цього питання доповідала завідувач навчально-методичним кабінетом Л. Бойченко. Після засідання було прийняте рішення здати навчально-методичне забезпечення дисциплін, закріплених за кабінетами та лабораторіями Коледжу в методичний кабінет до 15 лютого 2015р. та до цієї ж дати провести атестацію кабінетів та лабораторій Коледжу.

 

 

Інженер з охорони праці Т. Власик презентував „Положення про службу безпеки життєдіяльності Коледжу”, яке затвердили на методичній раді та постановили ввести в дію Положення 20 листопада 2014 р. Також керівники структурних підрозділів до 30 листопада 2014 р. повинні внести в посадові інструкції розділ з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

 

 

Під час засідання присутні заслухали творчі звіти педпрацівників В.Білоконя та І.Ткаченко, що атестуються у 2014-2015 н.р.

Творчі звіти викладачів було схвалено та рекомендовано атестаційній комісії атестувати цих працівників на відповідність займаній посаді та підтвердити кваліфікаційну категорію „Спеціаліст вищої категорії” та педагогічне звання „Викладач-методист”

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар