Благодійна подія

Автор: admin від 27-09-2023, 11:08

Благодійна подія



27 вересня 2023 року студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук з  групи ОБ-2-21 під керівництвом кураторки групи Юлії Бондар організували Благодійну подію,  присвячену прийдешньому Дню Захисників і Захисниць України.



Напередодні Дня Захисників і Захисниць України, Дня козацтва і  Покрови Пресвятої Богородиці адміністрація Коледжу та активісти зі складу студентів і викладачів відділення бізнесу власними зусиллями сформували базу подарунків, які розіграли за внесок на потреби аеророзвідників батальйону спеціального призначення «Дике поле». Під час Благодійного заходу учасники в рандомному порядку отримували заохочувальні призи, серед яких були канцтовари, кава,  смаколики,  косметика та сертифікати на похід у кіно, які надала Первинна профспілкова організація студентів Коледжу. Спільними зусиллями учасники Благодійної події зібрали 6785 грн, які організатори переказали на потреби названого батальйону.

 

Дякуємо за щедрість і активну підтримку ЗСУ, які стоять на варті нашого спокою та виборюють нам право на життя! Слава Україні! Слава нашим Героям!


 

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

Коментарі:

Залишити коментар