HANDMADE-EXPO 2023

Автор: admin від 30-09-2023, 10:59

HANDMADE-EXPO2023



28-29вересня 2023 року студенти, викладачі та майстри виробничого навчання Київського фахового коледжуприкладних наук відвідали осінню виставку рукоділля HANDMADE-EXPO2023 у Міжнародному виставковому центрі.



Тридцять п’ята оптово-роздрібна виставка рукоділля та хобі HANDMADE-EXPO об'єднала найкращих майстрів ручної роботи, які прийшли продемонструвати свої творчі доробки, поділитися ідеями та надихнути кожного пізнавати глибше тонкощі мистецької сфери. На виставці відвідувачів очікували такі локації: товари для рукоділля та хобі,алея дизайнерів, оригінальний декор, авторські роботи майстрів, етноодяг, аксесуари, подарунки ручної роботи, насичена програма майстер-класів.


 

Студенти та співробітники відділень дизайну і технологій КФКПН із задоволенням занурилися у світ творчості, відвідали сотні різноманітних стендів з унікальними роботами майстрів із різних галузей рукоділля, потренувалися визначати й оцінювати основні мистецькі техніки та стилі.


 

Екскурсія на виставку стала цінним досвідом для студентства, дала змогу поглибити знання в галузі рукоділля, знайти натхнення для майбутніх творчих проєктів і поспілкуватися в колі однодумців.

 

 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


Коментарі:

Залишити коментар