Круглий стіл

Автор: admin від 22-09-2023, 10:28

Круглий стіл



22 вересня 2023 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у Всеукраїнському круглому столі з нагоди Міжнародного тижня глухих людей «Глухий також є громадянином України».

Подія відбулася за участю представників органів влади, керівників і спеціалістів УТОГ, досвідчених освітян і науковців України. До обговорення долучилися очільники та провідні фахівці з питань безбар'єрності та дотримання прав людини з Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства юстиції, Служби освітнього омбудсмена України та Державної служби зайнятості. Учасники обговорили нагальні освітні проблеми, які виникають перед особами з порушеннями слуху та педагогічними працівниками, питання про  працевлаштування осіб з інвалідністю зі слуху, особливості роботи з глухими клієнтами у сфері банківської системи,  питання зі сфери компетенції Міністерства внутрішніх справ України.


Круглий стіл дозволив виявити низку важливих проблем, які потребують невідкладного вирішення та активного залучення до цього процесу всіх державних структур, а також сприяв напрацюванню важливих стратегій і векторів у подальшій роботі названих організацій і департаментів.

 

Більше інформації за посиланням:


https://www.facebook.com/utog.org/posts/pfbid0UZqvDtvX1qEVfYwLY5cHJVst26jFbK6tVHZEbWtUEXWcY1d2N7fh7uo7c7BT2N76l


 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.


 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар