Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 14-09-2023, 10:04

Педагогічна рада Коледжу

14 вересня 2023 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося перше засідання Педагогічної ради в 2023/2024 навчальному році.  

Перше засідання розпочали з урочистої частини, а саме – з нагородження членів колективу за сумлінну багаторічну роботу та з нагоди 100-річчя Коледжу. Привітати колектив та вручити відзнаки приїхали заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Невмержицький та начальниця відділу молоді та спорту Вікторія Тромса. Перелік відзнак працівників Коледжу поповнився Подяками та Грамотами від Департаменту освіти й науки Києва, Печерської райдержадміністрації та Міністерства освіти і науки України. Була серед нагород особливо почесна – Нагрудний знак Міністерства оборони України «Знак пошани», який вручили майстру виробничого навчання КФКПН Світлані Оніщенко.

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Після урочистої церемонії перейшли до питань порядку денного. Учасники засідання затвердили склад Педагогічної ради та обрали секретаря. Шляхом відкритого голосування обов’язки секретаря Педагогічної ради поклали на завідувачку відділення бізнесу Анну Сокол.

Далі перед колективом виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка висвітлила 2 питання: функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти КФКПН, обрання Уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції. Очільниця Коледжу презентувала результати моніторингу системи організації освітнього процесу в закладах різних рівнів акредитації,  який проводили фахівці Державної служби якості освіти України.  Доповідачка назвала основні показники успішної організації освітнього процесу та прокоментувала реалізацію цих критеріїв у Коледжі. У розрізі другого питання спікерка запропонувала призначити  Уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції завідувачку навчально-методичного кабінету Оксану Дзюбу.

Наступним питанням порядку денного було затвердження нових  редакцій Положення про організацію освітнього процесу та Правил внутрішнього розпорядку в студентському гуртожитку. З інформацією виступив заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань, який прокоментував основні зміни в документах і подав на затвердження колективу оновлені версії.

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Продовжили засідання виступом соціального педагога Коледжу Ольги Милокост, яка проінформувала членів колективу про особливості формування інклюзивних груп у 2023/2024 навчальному році, надала статистичну інформацію щодо кількості таких груп у КФКПН, охарактеризувала деякі аспекти роботи фахівців з інклюзивними спільнотами.   

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Під час засідання обговорили програму заходів до Міжнародного тижня глухих людей та Міжнародного дня жестових мов. Голова ЦК соціальної комунікації Оксана Терещенко ознайомила колектив з основними подіями цього тижня, які Коледж реалізує спільно з Всеукраїнською громадською організацією осіб з інвалідністю зі слуху «Українське товариство глухих», запросила колег приєднатися до підготовчих етапів і планових подій.     

На завершення засідання завідувачка гуртожитку Марина Сніцар  представила студентські кандидатури на призначення іменної стипендії імені Людмили Чадченко на 2023/2024 навчальний рік.  

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

У пункті «Різне» обговорили поточні робочі питання  та представили колективу нових співробітників закладу освіти.

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів та ухвалив такі рішення: затвердити розглянуті Положення та Правила, рекомендувати Оксану Дзюбу на посаду  Уповноваженоїз питань запобігання та виявлення корупції, призначити стипендію Людмили Чадченко студентці групи ЛПВ-20 Христині Шпитко.

 

Педагогічна рада Коледжу 

Матеріал підготувала Юлія БОНДАР.

Фото – Людмила ЛАЗОРИК.

 

Коментарі:

Залишити коментар